Ανακοίνωση Σ.Α.Κ. για ωράριο / ημεράργιες Αστυνομίας και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

17-12-2020

Σε συνέχεια προηγούμενης σχετικής ανακοίνωσής μας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους συναδέλφους ότι το Αρχηγείο Αστυνομίας προχώρησε σε ικανοποίηση των αιτημάτων που υποβλήθηκαν από τον Σύνδεσμο Αστυνομίας Κύπρου (Σ.Α.Κ.), σε σχέση με όλες τις παραμέτρους που σχετίζονται με την εφαρμογή του ωραρίου των συναδέλφων για το 2021.

Με την ευκαιρία, ο Σ.Α.Κ. επιθυμεί να εκφράσει την ευαρέσκειά του και τις θερμές ευχαριστίες του προς την ηγεσία της Αστυνομίας για την εποικοδομητική στάση, την κατανόηση και την καλή θέληση που επέδειξαν, εισακούοντας και υιοθετώντας όλες τις εισηγήσεις μας, όπως περιλαμβάνονται μέσα από την σχετική εγκύκλιο που το Αρχηγείο Αστυνομίας έχει εκδόσει.

Περαιτέρω, ο Σ.Α.Κ. θεωρεί τις πιο πάνω θετικές εξελίξεις ως αποστομωτική απάντηση στις συκοφαντίες και τις άλλες ανυπόστατες κατηγορίες για ‘μυστικές συναντήσεις’, αφού με πράξεις και όχι με λόγια, καταδεικνύεται ποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται και ποιοι πραγματικά μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά στην επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους συναδέλφους.

Καταλήγοντας, ο Σ.Α.Κ. εύχεται σε όλα τα μέλη του Καλές Γιορτές με Υγεία και δηλώνει ξανά την αποφασιστικότητά του να συνεχίσει ανεπηρέαστα τους αγώνες του για να οδηγήσει σε θετικές ρυθμίσεις τόσο το θέμα του ωραρίου, που ολοκληρώνεται το 2022, όσο και το ζωτικό ζήτημα της μισθοδοτικής αναβάθμισης των μελών καθώς και άλλα προβλήματα που αναφύονται σε σχέση με την επιτέλεση των καθηκόντων τους.

Λευκωσία, 17 Δεκεμβρίου, 2020.

Για Ερωτήσεις/Πληροφορίες

Τηλ.:+357 22 337200